2015. február 5., csütörtök

30+0

Tegnapi Pisti : / meztelenül kenegetem magam a kandalló előtt / mire vègignéz, és így szól : Hát cica. Szerintem ha szülésig már nem ennél semmit, a Lelle akkor is ellenne a tartalékaidból. Kérdem: 10 hétig?
Simán!   ... Énuram.


Minden rendben.  :) Mihelyt lesz időm, jövök és mesélek.

11 megjegyzés:

  1. Milyen szep színes ruhába vagy öltözve :))))

    VálaszTörlés
  2. Jó fej az urad :)
    Örülök,hogy jelentkeztél ;)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon csini vagy :) Ilyennek lenni egy kismamának :) Amúgy meg, ha megszülsz legalább 5 kg egyből leugrik, a szoptatás miatt a többi. Belőlem kiszívtak a gyerekek még 5 kg-t :)

    VálaszTörlés
  4. Kimaradt a második mondatból, hogy "kell" tehát Ilyennek kell lennie....

    VálaszTörlés
  5. Cuki a férjed, nem tudom ő mekkora darab, de ez olyan tipikus pasis. Én még sehol sem vagyok a férjem haskörfogatától erre ő is állandóan mondja nekem hogy mekkora a hasam...
    Jól nézel ki, szuper ez a felső!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csinos vagy :) Szép pocak !!! :)

    VálaszTörlés
  7. Oh, ezek a pasik, olyan édesen tudnak bókolni, hogy közben azért egy nyakleves igazán elférne rajtuk :D De tudjuk, hogy szeretnek minket és ez a lényeg :)

    Nagyon szép vagy és Lelle-lak is szépen formálódik, ahogy kell! :)

    VálaszTörlés
  8. Pisti bolond! :) :) :)
    Gyönyörű vagy!!!!!
    Vártam már nagyon, hogy írj!

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű kismami vagy és nagyon szép gömbölyű a pocakod is ;) Én nem látom, hogy híztál volna...A szülés utáni héten ugyanannyi kiló voltam mint amikor teherbe estem és szerintem ez nálad sem lesz másképp, lényegében csak a pocakod nőtt! Egyébként nagyon rohan az idő...

    VálaszTörlés
  10. Nekem még most is olyan vékonynak tűnsz, csak van egy kis labdád elöl, masnival felette :) Nagyon csini kismami vagy változatlanul!

    VálaszTörlés