2017. február 23., csütörtök

Vérvétel

Januárban vérvételen voltunk mert sokat volt beteg és fényevő lett. Szerencsére semmi gond és még azt is megudtunk, hogy az én vércsorportomat örökölte. :)

A Medikidsben voltunk ahol érzéstelenítő krémet használtak -azt hittem parasztvakítás de nem -. Első körben -mivel keveset iszik-, nem jött a vére, így egy héttel később voltunk ismét. 12 órai időpontot kértem, és reggel 7 től folyamatosan itattam, 9 től már levest reggelizett. Itt már nem volt gond.




5 megjegyzés:

  1. Es mit mondtak?
    Zselyke is feszt beteg pedig Mar sehova nem jarunk kozossegbe.

    VálaszTörlés
  2. Nem is tudtam, van ilyen gyerekmagángyógyászati kp. Jó tudni! Nálunk is a lányom alig eszik, iszik mostanában, ő vissza is esett 2 nap bölcsi után. Milyen kontroll volt a vérvétel? Alap labor vagy valamilyen vírus, baktérium jelenlétét ellenőrizték? Lelle nagyon hősiesen együttműködőnek tűnik! :)

    VálaszTörlés
  3. Eredetileg azért volt mert sokat volt lázas. Tulképp 3-4 hetente 1-2 nap magas láz és alapjárat nem eszik. Kétféle vérkép volt és még néhány alap dolog pluszban. pl a vas.
    De semmi csillag nem lett benne. :) A végeredmény: ha bármilyen vłírussal találkozik akkor az ő kis szervezete így reagálja le. Ami mondjuk abból a szempontból szupi hogy más kísérő tünet nincs.
    Jól viselte, tényleg ha a krém és nagyon vékony pillangó tűvel szúrják az ilyen kicsiket aminek a végén egy hosszú cső, és ahhoz csatlakoztatják a küvettákat. Így még az sincs mint nálunk felnőtteknél, hogy a tű benn, de ahogy cserélgeti a csöveket azzal minden egyes alkalommal "taszít" egyet a benn lévő tűn és az azért kellemetlen.
    Abszolút minimalizálják a kellemetlenségeket. Meg hatalmas játszórésze van, konkrét a vérvét után még egy fél órát ott játszott és nem akart hazaindulni. És amikor megkérdeztem, hogy ha jönni kellene még ide akkor jönne-e akkor mondta hogy igen. Szóval ok hogy nem szívderítő, de nem távozott negatív élménnyel.

    VálaszTörlés
  4. Akkor legközelebb ott fogunk találkozni? Ugyanis mi is oda járunk :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) jaja meg mostmár a HD is kedd délutánonként van 16.15 től

      Törlés