2014. január 29., szerda

2.850.000 Ft

amit eddig a napig elköltöttünk 2011. januárja óta azért, hogy babánk legyen. Tételesen ebben benne van az első clostylbegyttől kezdve minden, de minden. Műtétek, vizsgálatok, vérvételek, fagyis beültetések, gyógyszerek, vitaminok, kineziológia, homeopátia, masszázsok, teák... A nagy kiadások zömmel tavalyiak, az az esküvői pénzünkből ment. Nadeakkoris.

Remélem, mire elérjük a 3 millát, kiderül, hogy ismét várandós vagyok :P

 



11 megjegyzés:

  1. Tyűha! Én nem mertem még összeadni! Hajrá 3 M Ft-os határ! :)

    VálaszTörlés
  2. Ettol lehidaltam. Kezdem azt mondani hogy nem is rosz ez az itteni fizetos rendszer. Nalunk 16 ezer dollar egy kor stimus lombik vizsgalatokkal egyutt de ez bevallottan, elismerten fizetos nem pedig "tamogatott". :-((

    VálaszTörlés
  3. Köszi Heni!!! :)
    Fella! Ebben nemcsak a lombik van benne, hanem minden azon szir-szar is amit még megcsináltunk a lombikok előtt... Uh-os cikluskövetés, 3*3 hónap clostys próbálkozás, össze-vissza természetgyógyászok, csodaszerek... stb... Voltam olyan hülye, hogy még az ilyen témában vett 900 Ft-os vitamint is felszámítottam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nembaj, legalabb valaki osszeszamolja. Sokkolo ezt igy latni de ez van.

      Törlés
  4. Hűha ... mi vár ránk :/
    Drukkolok nagyon , hogy 3 M Ft fölötti pénzt már a babaholmikra költsétek :)

    VálaszTörlés
  5. http://etama.cafeblog.hu/2014/01/29/ismerjuk-meg-egymast/ :-)
    ETAMA

    VálaszTörlés
  6. Én 2010 nyara óta nyomom. Annyit elmondhatok, hogy egy BMW árát elköltőttük. Örökbefogadásosdi, vozsgálatok, lombik... Kb 7 Milla, eddig. És megjegyezném, eddig csak támogatott lombik volt!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Jaj annyira szörnyű, amikor az ember utánaszámol :-(:-( Én is azt kívánom, hogy a 3 millió feletti összeg a bébicuccokra menjen :-):-)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés