2014. szeptember 17., szerda

Háziorvosnál 9+4

Borzalmas éjszakám volt ma. 5-ször keltem fel lázat mérni, teát inni -muszáj volt valami meleg- és a 3. ébredés alkalmával átnéztem egy kölcsön kismamakönyvet Természetes Gyógymódok címmel. A szerint bodza-, és kamilla- virágzata valamint csipkebogyó húsa ami javallott ilyenkor, ebből kell teát főzni. 
Időközben a háziorvos megállapította, hogy torokgyulladásom van és elég ronda,  vagyis e hét péntekig kúrálgatom magam a teával, citrommal, aszkorbinsavval,  - ha láz van mehet a Panadol-, és gargalizálok egy Corsodyl nevű folyadékkal. 
Ha nem javul, akkor szombattól 5 napig antibiotikum, mert nem szeretné, hogy jövő hét végére tüdőgyulladásom legyen. Ez most még nem a bika erős gyógyszer, nem lesz baja Bé-nek, ellenben ha hagyjuk elburjánzani akkor már csak olyan cuccot adhat ami árt (hat) a Babára nézve. 
Egyébként azt mondta, legyek nyugodt Bé éli világát, és 2 Panadoltól, vagy attól a gyógyszertől az ég egy világon semmi baja nem lesz! 

Antibio meg amúgy sem fog kelleni. Addig kikúrálom magam. Eszem fagyit is, az mindig segít.  :)

A kombinált teszt vérvét is ma történt. Holnap már van eredmény, de az Bé biometriai adatai nélkül nem mond semmit, ergó amint megvan a genetikai ultrahang, összefésülik az eredményeket és így jön ki a kockázatbecslés.

11 megjegyzés:

  1. Gyógyulj meg gyorsan !
    Van már a babának neve? Vagy a Bé csak becézés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A Bé a Baba rövidítése :) Ha eszemben van, vagy ha beszélgetek neki akkor ő Bé :) Normál neve nincs még. :)

      Törlés
  2. Bé:) Tényleg cuki:) Jobbulást!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm csajok. Eddig kibírtam gyógyszer nélkül, de nem kockáztatom azt az időt amíg alszom. Beveszek egy Panadolt.

    VálaszTörlés
  4. Mielőbbi gyógyulást!!!!! :)))))

    VálaszTörlés
  5. Pont akartam irni, hogy egyel fagyit, de latom, hogy eszel! :-) Gyogyulj meg gyorsan!

    VálaszTörlés
  6. Jobbuljál! Igaza van a dokidnak, de reméljük nem lesz szükség semmi drasztikus bogyóra!
    Esetleg gyömbértea is jó lehet.

    VálaszTörlés