2015. március 8., vasárnap

Kérdezek itt is...

Bár már nem olvasnak oly sokan és oly rendszeresen mióta zárt a blog, de azért kérdeznék.

Van-e valaki aki álometet, vagy álometetett?
Most akkor tényleg igaz, hogy a baba álmában nem nyel levegőt ha eszik és ezért nem kell álometetés után büfiztetni? Vagy kellene akkor is. csak leteszik anélkül? Bár ha kellene akkor kb. ennek az etetésfajtának nulla az értelme.

Vélemények?
Köszönöm.

13 megjegyzés:

  1. En bufiztettem mindig. Túlságosan féltettem, nehogy véletlenül felrenyeljen. :)

    VálaszTörlés
  2. Jézus mik vannak! Ezt így még soha nem hallottam, pedig egy-egy, összesen két évet szoptattam. Én mindig büfiztettem, míg picik voltak, nekem ettől nem ébredtek fel. Tele volt a poci, úgyhogy utána nem érdekelte már őket semmi. Amúgy marha jó érzés, mikor etetés után a válladon böfögnek egy olyan jó kis hegyeset. Szinte én könnyebbültem meg tőle. ;-) ETAMA

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jobb éjjel is büfiztetni, én is ezt csináltam.

    VálaszTörlés
  4. Ja, és persze addig is össze vagytok bújva :) én imádtam a hajnali büfiztetéseket, csend volt, nyugalom, csak MI voltunk :) awwwww, KELL még egy pici :)))

    VálaszTörlés
  5. Bárki bármit mond, KELL büfiztetni! Mi egy ideig nem csináltuk, ugyanilyen elgondolásból: olyankor tök nyugisan evett, nem tűnt levegőnyeldeklősnek, ráadásul igen, felébreszteni sem akartuk, mert az lett volna az egész célja, hogy tudjon pihenni tovább. Kb. két hét után egyszer csak elkezdett nem enni (erről a blogomon is írtam, eléggé kétségbeejtő volt, nem fogadta el a tápot csak kizárólag félálomban - a cicit igen, de azt gondolom azért, mert én komfortszopiztattam is), és csomó keresgélés meg aggódás után rájöttünk, hogy mi idióták csupa jószándékból kínoztuk azt a szegény babát - bánthatta a pocakját a beszorult levegő, és a kis okos összekötötte a dolgokat, rájött, hogy mindig kaja után van, így úgy akarta elmúlasztani, hogy inkább a kaját sem kérte… Azóta is lelkifurdalásom van, ha arra gondolok, hogy miattunk szenvedett az az édesdrága… :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh! :( :( :( :( Noshát pont ilyenek végett kérem a véleményeket. Nekem is a nemkizökkentés lenne a célom, de nem ilyen áron. Köszönöm.

      Törlés
  6. Amúgy az álomtetetés ettől függetlenül megmaradt, elég ölelőzős sétálással és finom hátsimikkel legtöbbször kijött a büfi anélkül, hogy felébredt volna...

    VálaszTörlés
  7. Mi meg kb sosem büfiztettünk :) Éjszaka meg tényleg soha.Evett majd szépen pocakra lefektettük légzésfigyelőre és aludt nyugodtan.A 2 fiúból egyik se volt hasfájós és így csináltuk :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem gyerekfüggő is. Nálunk a középső nemcsak hatalmasakat büfizett, de időnként ki is bukta a fél vacsoráját... :-/ A kicsi viszont 3-ból 2-szer egy hang nélkül zuhant alélt álomba, és minden nyűg és mocorgás nélkül aludt tovább az ágyában is. Úgyhogy még egyazon családon belül is létezik pro és kontra! :-)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem gyerekfüggő is. Nálunk a középső nemcsak hatalmasakat büfizett, de időnként ki is bukta a fél vacsoráját... :-/ A kicsi viszont 3-ból 2-szer egy hang nélkül zuhant alélt álomba, és minden nyűg és mocorgás nélkül aludt tovább az ágyában is. Úgyhogy még egyazon családon belül is létezik pro és kontra! :-)

    VálaszTörlés
  10. Csajszim anno éjjel álomevett, még villanyt sem kapcsoltam hozzá, hogy ne zökkenjen ki. Lehet a hasadra fektetni és simizni büfi céljából utána persze.

    VálaszTörlés