2014. február 27., csütörtök

Meghozták



Magyar dobozán ez áll:
Speciális- gyógyászati célra szánt - tápszer a termékenységet elősegítő összetevőkkel azoknak a csökkent termékenységű férfiaknak, akik gyermeket szeretnének nemzeni.
Ezek után remélem, marad még némi önérzete...

9 megjegyzés:

  1. Ez mennyi pénz? Hány napig elegendő? Hogy jutottál hozzá? Igazából elvileg erre nincs szükség, de én is bevetnék már mindent. ;-)

    VálaszTörlés
  2. Baromi sok. 15570 Ft egy hónapra. A doki adott egy kártyát a pecsétszámával, melyről a kártya számot és értelemszerűen a pecsétszámot kell bediktálni. Így lehet megrendelni.

    VálaszTörlés
  3. Na en is jo ideje olyat nyomatok neki, amit kimondottan IVF-ben resztvevo csokkent fertilitasu ferfiaknak raktak ossze. Nemet cucc. ara ugyanez :( Fertilovit M Plus

    VálaszTörlés
  4. Mienket Fertil Duonak hivjak, de sajnos mikor elolvastam az osszetevoit rajottem hogy ezt otthon is elo tudjuk allitani sokkal olcsobban: E, D, C B6 es B12, Selenium, Cink, Folsav. Es az adagolast kineztem a dobozrol, de kb az E vitamin ami sok meg a C.
    Ebben van valami extra ezeken kivul?

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ebben az alábbiak vannak:

    L-karnitin 440 mg
    L-arginin 250 mg
    E-vitamin 120 mg
    Folsav 800 µg /így pluszban nem adok neki /
    Cink 40 mg
    Szelén 60 µg
    Glutathion 80 mg
    Koenzim Q10 15 mg

    VálaszTörlés
  7. Azert rosszul esik, hogy azt feltetelezi rolunk, hogy ezt a dolgot nem kezeljuk a helyen :( De azetr majd bezsebelheti Tolunk az elso sikerek utani gratulaciokat. Manapsag nagyon nem meno az egeszseges eletmodot gazosnak tartani. Ferjem tokre orult, hogy mar nincs itthon az a sok szar cukorral teletomott cucc. Lefogyott, lement a koleszterin szintje stb...

    VálaszTörlés
  8. Eszter! Akkor szerinted Nekem hogy esik? :'( :'( :'( :'(

    VálaszTörlés