2013. szeptember 22., vasárnap

Találkozó :)

Ma volt a napja, hogy már egy rég húzott-halasztott találkozót megejtettünk mi hárman a középiskolás "nagy barátnők". Kb 2 éve nem találkoztunk egymással, de most is olyan volt mintha csak épp kimaradt volna a suliban egy hét valamelyikünknek! Ők ikrek, igaz kétpetéjűek és furcsa volt látni hogy -bár nagyon össze vannak még most is nőve - a saját útjukat járják. És a sztorizgatások, emlékek, a jelen helyzet taglalása olyan libabőrös furcsa érzést keltett bennünk. Felnőttünk... Furcsa volt a munkáról, a lakásról, a lombik témáról beszélni pont velük, akik az életem azon meghatározó szakaszában voltak intenzíven velem, amikor is a tanulás, az élet ízlelgetése, az élj a mának időszaka volt. Furcsa és egyben fantasztikus délután volt :)

Így voltunk MI az érettségi évében: /az első képen vártuk a közgazdaságtan tanárt a lépcsőn, a másodikon az osztályfőnükünk szerenádján borultunk össze..../


2 megjegyzés:

  1. Szerintem a középiskolában találod meg azt(vagy azokat a barátnőidet)akivel utána egy életen keresztül barátok maradtok :)

    VálaszTörlés
  2. Kicsit szétmaradtunk, de aztán visszataláltunk egymáshoz. Még az egyik munkahelyem olyan mint a volt középsuli. Még a koszorúsom is onnan volt :)

    VálaszTörlés