2013. szeptember 5., csütörtök

Remélem jobb lesz mint most

Holnapra Pisti vett ki szabit, így elkísér a Kaáliba mert megyünk a receptekért. Aztán ha ott végeztünk, akkor indulunk tovább Sopronba a lővérekben lévő Fagus hotelbe. Ránk fog már férni. Na nem azért mert hozzá vagyunk szokva és már pár hónap eltelt a luxus óta, hanem mert jót tesz a kapcsolatnak ha kimozdulunk.
Azt vettem észre, hogy ha itthon vagyunk, egy idő után kissé ellaposodunk és a kimozdulás mindig helyreránt minket egy időre. Sokaknál olvasom, hogy tesznek néha egy-egy esti sétát, bicóznak egy közöset... Ez olyan jó lenne nekünk is. De ilyen soha sincs. Marad az, amiben ő is szívesen részt vesz: az elutazás... bár ezt nem lehet annyiszor megtenni, mert elég költséges.
Sajnos Pisti abszolúte nem vevő az esti sétákra, közös biciklizésre, cukrászdára.... :( Tehát ezek az alternatívák kiestek... Mindig azt mondja, hogy sétálgasson az, akinek 6 lába van.... Mit ne mondjak ez elég elszomorító. Igazából leképeződik az együtt tevés a vacsorákra, főzésre, nagynéha az együtt kertészkedésre, az együtt alvásra, meg néha a lepedőgyűrős tevékenységre. Bár ez utóbbira se sokszor.
Furi ezt írni, nem sokkal az esküvő után de nálunk most ez a felállás.
Remélem jól feltöltődünk hétvégén.


























 

1 megjegyzés: