2013. október 7., hétfő

:)

8 lett!! a 11 ből kettőt cseppentettek - vagyis nem szúrták.... abból mindkettő okés, 9-et szúrtak abból 6 lett... szóval belemászik ezt megtudtuk és így a 8.:) :) :) :) Szerdán még egy telefon de valószínűleg a beültetés pénteken lesz.
Ma veszünk a prontogest-hez tűket és akár már mától be lehet adni kétnaponta egy adagot :)

10 megjegyzés:

  1. Tyuu, erosen gondolkozom, hogy legkozelebbre kiharcolom a szurit. Csak ket naponta egy, vagy akar naponta egy harom kup helyett, eskuszom megeri, es biztosabb is a felszivodas... Gratula itt is!

    VálaszTörlés
  2. Hát most igazából úgy van, hogy mától megy a 3*2 Utro - szóval a kézmosás, dugdosás, kézmosás megvan, és beülti napjától menne a Prontogest. DE! Pisti fogja adni és ő nem lesz itthon jövő szombaton amikorra esne a többedik adag, - és a progim is mindig alacsony - így kicsit előbb kezdenénk mint a pénteki beülti, azaz holnap. A dokit már külön nem akartam ezzel felhívni hogy korábban adnánk, a biológus azt mondta hogy bajt nem csinálok vele így használjam nyugodtan az utro mellett...Szóval elvileg holnaptól nyomattatom azurammal :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj de szuper!!!! :)
    Nagyon örülök!
    A többi progit is a leszívástól használod, szerintem semmi gond azzal ha a szuri is már megy.

    VálaszTörlés
  4. Igen, kell az Utro is a szuri mellett. Készítsd az Urad, hogy kicsit nehezebb beadni ezt a szurit, mert izomba is kell és nagyon olajos a cucc, Te meg magad, hogy "kicsit" csípni fog :-):-):-)

    VálaszTörlés
  5. Ügyi vagy, gratula :) Én szerdán megyek az ET+14 vérvételre. Izgulok nagyon...

    VálaszTörlés
  6. Heni, ez arra vonatkozik hogy olajosságánál fogva lassan kell beadni? mert a videókon úgy láttam. Beatrix! Hát ez már a finish! Szorítok!

    VálaszTörlés
  7. Köszi Martina.
    Sajnos nem sikerült, de nem adjuk fel!!!! :) Van 3 fagyibaba, + 4 alkalom :) Ennyiből össze kell jönnie!!!
    Szorítok nektek!!!!!!

    VálaszTörlés