2013. október 2., szerda

Tetézzük a heti munkaidőt még egy nappal :(

A tüszők nagyot nőttek, szépek, már 16, 18, és 19 mm-esek. A nyálkahártya 7,5 mm. Ma és holnap még a stimus szerek, aztán pénteken 22.00 kor az Ovitrelle. És, ahogy számoltam korábban: vasárnap punkció.
Kicsit hülyén érzem magam, mert a dokink vidéken lesz és miattunk jön fel vasárnap, mert egyébként hosszú idő óta most lett volna egy szabad vasárnapja. Hát jól elba..tuk. Persze megcsinálja, meg cuki nagyon, de azért jobban örültem volna ha más páciens is be lett volna írva vasárnapra, ergo számolt volna korábban ezzel a nappal. :( Minden esetre vasárnap 3/4 9-re megyünk, gondolom 9-kor műtő, és azt mondta a doki, hogy 11-kor enged haza. Kb 5 db nagyobb és pár kisebb tüszőm van most. Szeretné a sejtek felét megszúrni, a másik felét a természetre bízni, mivel ezt még nálunk nem csinálták. Kíváncsi leszek. Ezt úgyis a sejtek száma és a sperma minősége dönti el. Vasárnap megbeszéljük.

6 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon izgulok értetek.Remélem ez a Cukidoki kihozza a legtöbbet a tüszőkből :)
    Szorítok nektek vasárnapra!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Remélem! Remélem! Remélem!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Minden rendben lesz! /Tudom, ez közhely... :( /

    VálaszTörlés
  4. Azert lesz vasarnap hogy a dokinak egyes-egyedul rad kelljen koncentralni ;) Nem fog megoszlani a figyelme , ugyhogy tok jo lesz minden :) ++++++++++++

    VálaszTörlés
  5. Drukkolok nagyon! :)
    Pisti jobbuljon!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon drukkolok :) Minden rendben lesz !!
    Nálunk hétvégén nem melóznak, mindig tolják ilyenkor..Én ebbe futottam bele tavaly, bár akkor 1 nappal előre hozták.

    VálaszTörlés